Geen producten (0)

Hoogpolige shaggy tapijten

Hoogpolige tapijten zijn luxueuze en comfortabele toevoegingen aan elk interieur. Met hun weelderige vezels bieden ze een zachte ondergrond om op te lopen en voegen ze warmte toe aan elke ruimte. Ideaal voor woonkamers, slaapkamers of kantoorruimtes, ze creëren een knusse en uitnodigende sfeer waarin men zich direct thuis voelt.

Sorteer op:  

Hoogpolig shaggy tapijt Antraciet Hoogpolig Shaggy tapijt antraciet. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Beige Hoogpolig Shaggy tapijt beige. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Bruin Hoogpolig Shaggy tapijt Bruin. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Creme Hoogpolig Shaggy tapijt creme. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Geel Hoogpolig Shaggy tapijt Geel. Materiaal; 100% Polypropyleen.…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Grijs Hoogpolig Shaggy tapijt Grijs. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Groen Hoogpolig Shaggy tapijt Groen. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Lichtgrijs Hoogpolig Shaggy tapijt Lichtgrijs. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Mokka, Koffie Hoogpolig Shaggy tapijt Mokka, Koffie. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Lichtroze Hoogpolig Shaggy tapijt lichtroze. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Lila Paars Hoogpolig Shaggy tapijt Lila Paars. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Marine Blauw Hoogpolig Shaggy tapijt Marine Blauw. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Rood Hoogpolig Shaggy tapijt Rood. Materiaal; 100% Polypropyleen.…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Roze Hoogpolig Shaggy tapijt Roze. Materiaal; 100% Polypropyleen.…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Taupe Hoogpolig Shaggy tapijt Taupe. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Terra Hoogpolig Shaggy tapijt Terra. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Turquoise Hoogpolig Shaggy tapijt Turquoise. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Zwart Hoogpolig Shaggy tapijt Zwart. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt Lichtblauw Hoogpolig Shaggy tapijt Lichtblauw. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt pastel Creme Hoogpolig Shaggy tapijt Pastel Creme. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig Shaggy tapijt pastel Grijs Hoogpolig Shaggy tapijt Pastel Grijs. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt pastel Groen Hoogpolig Shaggy tapijt Pastel Groen. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt pastel Roze Hoogpolig Shaggy tapijt Pastel Roze. Materiaal; 100%…
€ 50,00
Hoogpolig shaggy tapijt pastel Turquoise Hoogpolig Shaggy tapijt Pastel Turquoise. Materiaal; 100%…
€ 50,00

Hoogpolige shaggy tapijten: Voeg comfort en stijl toe aan jouw interieur

Welkom bij uwhuisinrichting.nl, waar we een uitgebreide collectie hoogpolige shaggy tapijten aanbieden die jouw huis omtoveren tot een oase van comfort en stijl. Onze tapijten zijn niet alleen zacht en luxueus om op te lopen, maar voegen ook een vleugje elegantie en warmte toe aan elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een tapijt voor de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis, onze collectie biedt een scala aan kleuren en maten om aan jouw behoeften te voldoen.

Luxe in elke kleur

Bij uwhuisinrichting.nl begrijpen we dat kleur een belangrijke rol speelt bij het kiezen van het perfecte tapijt voor jouw huis. Daarom bieden we een breed scala aan kleurenopties, zodat je het tapijt kunt vinden dat perfect past bij jouw interieur en persoonlijke voorkeur. Van tijdloze neutrals tot levendige accentkleuren, hier zijn enkele van de kleuren die beschikbaar zijn in onze hoogpolige shaggy tapijten:

  • Antraciet: een diepe, elegante tint die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte.
  • Beige: een klassieke en veelzijdige kleur die warmte en zachtheid uitstraalt, perfect voor een tijdloze uitstraling.
  • Bruin: een aardse kleur die een gevoel van rust en comfort creëert, waardoor een gezellige sfeer ontstaat.
  • Crème: een lichte en luchtige kleur die ruimtes opent en een gevoel van frisheid en helderheid brengt.
  • Geel: een levendige en vrolijke kleur die energie en optimisme toevoegt aan elke kamer, ideaal voor het opfleuren van ruimtes.
  • Grijs: een veelzijdige en eigentijdse kleur die een moderne uitstraling geeft aan elk interieur, perfect voor een strakke en stijlvolle look.
  • Groen: een rustgevende en verfrissende kleur die de natuur naar binnen brengt en een gevoel van sereniteit en harmonie creëert.
  • Lichtgrijs: een zachte en subtiele kleur die een gevoel van lichtheid en verfijning toevoegt aan elke ruimte, ideaal voor een eigentijdse uitstraling.
  • Lichtroze: een zachte en romantische kleur die een gevoel van tederheid en vrouwelijkheid brengt, perfect voor het toevoegen van een vleugje elegantie aan elke kamer.
  • Lila Paars: een dromerige en mysterieuze kleur die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte, perfect voor het creëren van een glamoureuze en stijlvolle uitstraling.
  • Marine Blauw: een diepe en rijke kleur die een gevoel van sereniteit en elegantie toevoegt aan elke ruimte, perfect voor het creëren van een klassieke en tijdloze look.
  • Mokka: een warme en uitnodigende kleur die een gevoel van gezelligheid en comfort toevoegt aan elke ruimte, perfect voor het creëren van een knusse en huiselijke sfeer.
  • Rood: een krachtige en levendige kleur die een gevoel van passie en energie toevoegt aan elke ruimte, perfect voor het creëren van een gedurfd en opvallend statement.
  • Roze: een speelse en charmante kleur die een gevoel van jeugdigheid en vreugde brengt, perfect voor het toevoegen van een speels en vrouwelijk element aan elke kamer.
  • Taupe: een warme en neutrale kleur die een gevoel van rust en geborgenheid toevoegt aan elke ruimte, perfect voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer.
  • Terra: een aardse en warme kleur die een gevoel van verbondenheid met de natuur brengt, perfect voor het creëren van een rustieke en organische uitstraling.
  • Turquoise, Blauw: een levendige en verfrissende kleur die een gevoel van kalmte en sereniteit brengt, perfect voor het creëren van een ontspannen en tropische sfeer.
  • Zwart: een tijdloze en elegante kleur die een gevoel van drama en luxe toevoegt aan elke ruimte, perfect voor het creëren van een chique en stijlvolle uitstraling.

Kies uit een breed scala aan maten en vormen

Bij uwhuisinrichting.nl begrijpen we dat elk huis uniek is, daarom bieden we een breed scala aan maten en vormen om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een groot tapijt voor de woonkamer of een kleinere optie voor de slaapkamer, onze collectie heeft voor elk wat wils. Daarnaast bieden we ook ronde, vierkante en rechthoekige tapijten, zodat je het perfecte tapijt kunt vinden dat past bij de indeling van jouw ruimte. De afmetingen van de hoogpolige shaggy tapijten varieren van 60 x 100 cm tot en met 300 x 400 cm.

Investeer in kwaliteit en comfort

De hoogpolige shaggy tapijten zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan jouw interieur, maar ook een functionele. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, zijn deze tapijten duurzaam, veerkrachtig en gemakkelijk te onderhouden. Door te investeren in een kwaliteitstapijt, kun je jarenlang genieten van comfort en stijl in jouw huis en dit tegen aantrekkelijke prijzen.

De hoogpolige tapijten zijn gemaakt van Prolypoleen. Wat is prolypoleen?

Polypropyleen, ook wel bekend als polypropene, is een thermoplastisch polymeer dat veel wordt gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder de productie van hoogpolige shaggy tapijten. Het is een synthetisch materiaal dat wordt geproduceerd door polymerisatie van propyleen. Polypropyleen heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken voor tapijten, waaronder:

  1. Duurzaamheid: Polypropyleen tapijten zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en gangen.

  2. Vlekbestendigheid: Polypropyleen heeft van nature een hoge weerstand tegen vlekken en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een populaire keuze is voor tapijten in huishoudens met kinderen of huisdieren.

  3. Kleurbehoud: Tapijten gemaakt van polypropyleen behouden over het algemeen hun kleur en helderheid goed, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan zonlicht.

  4. Zachtheid: Hoewel polypropyleen van nature iets stijver kan zijn dan andere tapijtmaterialen, kunnen hoogpolige shaggy tapijten gemaakt van polypropyleen toch een zacht en pluizig gevoel bieden dankzij de lange vezels en dichte pool.

  5. Betaalbaarheid: Polypropyleen tapijten zijn over het algemeen betaalbaar in vergelijking met tapijten gemaakt van natuurlijke vezels zoals wol of katoen, waardoor ze een budgetvriendelijke optie zijn voor veel consumenten.

Kortom, polypropyleen is een veelzijdig materiaal dat wordt gewaardeerd vanwege zijn duurzaamheid, vlekbestendigheid en betaalbaarheid, waardoor het een populaire keuze is voor hoogpolige shaggy tapijten en andere tapijttoepassingen.

Stijlvol en Tijdloos: Hoogpolig Tapijt in Zwart

Hoogpolige tapijten in zwart zijn een tijdloze keuze die moeiteloos elegantie en stijl toevoegt aan elk interieur. Zwart is een kleur die bekend staat om zijn verfijning en veelzijdigheid, en een hoogpolig tapijt in deze kleur is geen uitzondering. Het diepe, rijke zwart vormt een prachtig contrast met lichtere kleuren in de ruimte en kan helpen om een gevoel van diepte en warmte te creëren.

Een van de voordelen van een zwart hoogpolig tapijt is dat het een dramatisch effect kan hebben op de ruimte, waardoor het een gevoel van luxe en elegantie krijgt. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, een hoogpolig tapijt in zwart kan de ruimte direct transformeren en een gevoel van verfijning toevoegen.

Daarnaast is zwart een kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en interieurstijlen. Of je nu een modern, industrieel interieur hebt of een meer traditionele inrichting, een zwart hoogpolig tapijt kan naadloos in elke omgeving worden geïntegreerd en een gevoel van harmonie en balans creëren.

Een ander voordeel van zwart hoogpolig tapijt is dat het goed bestand is tegen vuil en vlekken. Omdat zwart van nature donker is, vallen kleine vlekken minder op en is het tapijt gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Dit maakt het een praktische keuze voor drukbezochte ruimtes in huis, zoals de woonkamer of eetkamer.

Kortom, een hoogpolig tapijt in zwart is een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan elk interieur. Met zijn elegante uitstraling, veelzijdigheid en praktische voordelen is het een investering die de schoonheid en functionaliteit van jouw huis zal verbeteren.

Waarom Kiezen Voor Uwhuisinrichting?

Bij Uwhuisinrichting.nl streven we ernaar om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Onze Banksy schilderijen worden zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan stijlen en voorkeuren te dekken. Bovendien bieden we:
Gemakkelijk Online Winkelen: Met uwhuisinrichting.nl kun je eenvoudig en veilig winkelen vanuit het comfort van je eigen huis. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het navigeren en bestellen van producten snel en eenvoudig, zodat je meer tijd kunt besteden aan het creëren van jouw droomhuis.
Kwaliteit en Duurzaamheid: We streven ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die zijn vervaardigd met vakmanschap en duurzame materialen. Zo kun je erop vertrouwen dat je aankopen lang meegaan en hun schoonheid door de jaren heen behouden
Ruime Collectie: Bij uwhuisinrichting.nl vind je een uitgebreide collectie van hoogwaardige canvas schilderijen, moderne tapijten en hoogpolige shaggy tapijten. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en ontwerpen, is er voor elk huis en elke smaak wel iets te vinden.
Betaalbaarheid: Bij uwhuisinrichting.nl geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand moeten gaan. Daarom streven we ernaar om onze producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen, zodat iedereen zijn huis kan inrichten en transformeren zonder de bank te breken.
Klantenservice: We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. Zo zijn we altijd bereikbaar via email op info@uwhuisinrichting.nl en kunt u binnen 24 uur een reactie op uw vragen verwachten.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.