Geen producten (0)

Hoogpolig shaggy tapijt Roze

€ 50,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 1629-423
Omschrijving
Hoogpolig Shaggy tapijt Roze. 

Materiaal; 100% Polypropyleen. 

Totale hoogte; 30 mm. 

Gewicht; 2350 gr/m2 

Geschikt voor vloerverwarming.

Permanent antistatisch.

Kleurecht.

Vlam vertragend.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw tapijt toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

Dit hoogpolige shaggy tapijt roze is in 17 verschillende afmetingen leverbaar zowel rechthoekig als rond en vierkant. Wij hebben bij deze serie gekozen voor een hoge dichtheid van het tapijt zodat u niet door het tapijt heen kijkt en de ondergrond er van ziet. Het is dus altijd belangrijk om te kijken naar het gewicht per vierkante meter bij de aanschaf van een hoogpolig shaggy tapijt roze.

Levendige, warme kleuren en een eindeloze selectie van maten maken deze gezellige goedkope tapijten een echt hoogtepunt van de Shaggy hoogpolig collectie. De gekrompen garen geeft het tapijt zijn unieke, eigentijdse look.

Met een vloerkleed als deze fleurt u de woonkamer op, met een frisse moderne kleur. Dit geeft net het stukje extra decoratie aan de woonkamer, u kunt het tapijt bijvoorbeeld onder de salontafel in de woonkamer plaatsen of bij de eettafel om het geheel af te maken.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De tapijten worden uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden.

De tapijten zijn uiteraard nieuw, deze worden goed verpakt verzonden/geleverd.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

Uiteraard is er een uitgebreide keus aan kleuren en afmetingen aanwezig in de shop. Verder kunt u een groot aanbod moderne designer tapijten aanwezig in de webshop in 6 verschillende maten, vele kleuren en motieven.

uwhuisinrichting.nl