Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bruin tapijt

€ 40,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Bruin tapijt. 

Materiaal; 100% Polypropyleen. 

Totale hoogte; 8 mm. 

Gewicht; 1350 gr/m2 

Geschikt voor vloerverwarming.

Permanent antistatisch.

Kleurecht.

Vlam vertragend.

Kleur; zie foto

Leverbaar in 6 verschillende afmetingen.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw tapijt toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (eventueel andere Europese landen op aanvraag).

Niet goed, geld terug. Mocht het tapijt u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden (mits ongebruikt en in nieuw staat).

Betaalbaar Bruin tapijt met een moderne look geeft u net dat extra tintje aan uw woonkamer, kantoor, slaap kamer of andere ruimte tot de perfecte afwerking. De kleuren combinatie, het exclusieve patroon en de kleur contouren maken het een exclusief exemplaar. Het tapijt is bestendig tegen vloer verwarming en kleur bestendig het zal niet verkleuren door zonlicht. 

Ook aan het schoon maken van het tapijt is gedacht, de hoogte is 8 mm en kan dus gemakkelijk met de stofzuiger bij gehouden worden. U zult hier geen problemen mee ondervinden.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De tapijten worden uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. De totale levertijd bedraagt 2 tot 4 werkdagen.

De tapijten zijn uiteraard nieuw, deze worden netjes verpakt verzonden/geleverd.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

Uiteraard is er een uitgebreide keus van verschillende kleuren en afmetingen van de tapijten aanwezig in de webshop. Vele verschillende designer look tapijten, maar ook andere zoals hoogpolige shaggy tapijten. Dit tapijt is leverbaar in 6 verschillende afmetingen.

Tevens is er een zeer ruim aanbod canvas schilderijen.

uwhuisinrichting.nl

Ook interessant

€ 75,00
€ 40,00