Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Schilderij Auto Eend

€ 120,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi groot 5 Luik schilderij Auto op canvas.

 

De totale afmeting van het 5-luik is 210 x 100 cm, de panelen hebben een afmeting van 40 x 60 cm,  40 x 80 cm, 40 x 100 cm, 40 x 80 cm en 40 x 60 cm en met de afmeting 240 x 112 cm hebben de panelen hebben een afmeting van 45 x 67,5 cm, 45 x 90 cm, 45 x 112,5 cm, 45 x 90 cm en 45 x 67,5 cm. U laat ongeveer 3 cm tussen de panelen.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend. (andere Europese landen op aanvraag).

Het schilderij Auto is leverbaar als 5-luik in de afmeting 210 x 100 cm en 240 x 112 cm. 

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame en kunnen direct opgehangen worden aan de muur. Het frame heeft een dikte van circa 12 mm.

Het canvas schilderij Auto kan direct worden opgehangen, dit kan gemakkelijk op een haakje aan de muur, tevens zijn de schilderijen zijn geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 4 kilogram. 

Alle schilderijen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Europa gedrukt.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash/Bancontact (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal (credit card)

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos zodat deze netjes bij u bezorgd worden.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl

Ook interessant

€ 120,00