Geen producten (0)
Geen producten (0)

Boeddha Waterval 200 x 100 cm

€ 120,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi groot 5 Luik schilderij op canvas.

De totale afmeting van het 5-luik is 200 x 100 cm, de panelen hebben een afmeting van 40 x 60 cm,  40 x 80 cm, 40 x 100 cm, 40 x 80 cm en 40 x 60 cm. U laat ongeveer 3 cm tussen de panelen.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

LET OP! Bij het bestellen van het schilderij kunt u foto 1 t/m 3 kiezen, u krijgt het schilderij toegezonden van de foto die u als keuze opgeeft.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend. (andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 7 mm.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Deze zijn ook geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 10 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen aan een haakje in de muur te hangen.

Dit is een nieuwe serie schilderijen die wij eind 2017 gestart zijn, deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in veel gevallen in verschillende kleurtinten leverbaar zoals zwart/wit en sepia.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl

Ook interessant

€ 120,00