Geen producten (0)
Geen producten (0)

Laagpolig tapijt Zilver

€ 30,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving
Laagpolig tapijt Zilver. 

Materiaal; 100% Polypropyleen. 

Totale hoogte; 9 mm. 

Gewicht; 2000 gr/m2 

Geschikt voor vloerverwarming.

Permanent antistatisch.

Kleurecht.

Vlam vertragend.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw tapijt toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

Dit laagpolig tapijt Zilver is in 14 verschillende afmetingen leverbaar zowel rechthoekig als rond en vierkant. Deze serie tapijten heeft een effen kleur en geeft een prettige en rustige ervaring aan de ruimte waar u het laagpolige tapijt plaatst. De tapijten zijn vanwege de hoge duurzaamheid en hoogwaardige productie van Prolypoleen en een vilten onderkant geschikt voor iedere ruimte. Het laagpolig tapijt is makkelijk schoon te maken waardoor het ook uitermate geschikt is voor druk bezochte ruimtes als de woonkamer.

Het laagpolige tapijt is leverbaar in een eindeloze selectie van maten en meerdere kleuren. En deze zijn zeer aantrekkelijk geprijst.

Met een vloerkleed als deze fleurt u de woonkamer op, met een pastel kleur. Dit geeft net het stukje extra decoratie aan de woonkamer, u kunt het tapijt bijvoorbeeld onder de salontafel in de woonkamer plaatsen of bij de eettafel om het geheel af te maken. Ook zijn de laagpolige tapijten uitermate geschikt voor kantoren.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De tapijten worden uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden.

De tapijten zijn uiteraard nieuw, deze zijn goed verpakt zodat ze netjes bij u geleverd worden.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

Uiteraard is er een uitgebreide keus aan kleuren en afmetingen aanwezig in de shop. Bent u op zoek naar een kleuriger laagpolig tapijt neemt u dan even een kijkje bij onze aanbieding van Moderne tapijten, hier vindt u een zeer uitgebreid aanbod in alle kleuren en afmetingen.

uwhuisinrichting.nl

Ook interessant