Geen producten (0)
 

Banksy Mario Muur 240 x 90 cm

€ 140,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Prachtig 5 luik schilderij op canvas Banksy Mario Muur.

 

De totale afmeting van het 5 luik canvas schilderij is 240 x 90 cm, de panelen hebben een afmeting van 45 x 90 cm. U laat ongeveer 3 a 4 cm tussen de panelen zodat er een totale breedte ontstaat van 240 cm.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend.
(andere Europese landen op aanvraag).

Het canvas schilderij Banksy Mario is leverbaar in meerdere afmetingen.

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame en kunnen direct opgehangen worden aan de muur. Het frame heeft een dikte van circa 12 mm.

De schilderijen zijn geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 4 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen aan een haakje op de muur te hangen.

Banksy’s werk karakteriseert zich door zijn pakkende en humoristische beelden, in combinatie met slogans. De boodschap is doorgaans pacifistisch, antikapitalistisch, tegen de gevestigde orde en voor vrijheid. Hij schildert vooral dieren (zoals apen en ratten) en mensen (onder anderen politieagenten, soldaten, ouderen, kinderen). Niemand weet wie Banksy is, deze graffiti artiest lukt het al jaren om in de anonimiteit te blijven. Banksy staat onder meer bekend om zijn werken in Engeland, New York en de Gaza strook.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden gedrukt zodra u de bestelling plaatst. Deze worden vervolgens de volgende werkdag verzonden mits de betaling ontvangen is. De levertijd van de schilderijen bedraagt circa 4 werkdagen.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl