Geen producten (0)
Geen producten (0)
21% Korting
Canvas 5 luik schilderij strand 1 240 x 90 cm c b 0358 b m xl
 

Schilderij Strand 240 x 90 cm

€ 140,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Canvas schilderij Strand 5 luik 240 x 90 cm

De totale afmeting van het 5-luik is 240 x 90 cm, de panelen hebben een afmeting van 45 x 90 cm. U laat ongeveer 3 cm tussen de panelen.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

Het canvas schilderij Strand is alleen leverbaar als 5 luik schilderij met de afmeting 240 x 90 cm

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 1.2 cm. Het frame verloopt over het gehele schilderij zodat u deze niet ziet doorschijnen.

De schilderijen kunt u makkelijk ophangen aan een haakje in de muur. Deze zijn ook geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 3 kilogram. 

Er wordt een niet-geweven fleece canvas gebruikt voor de schilderijen van Europese kwaliteit.

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn dus niet van lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zijn echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in 3 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl