Geen producten (0)
Geen producten (0)
60% Korting
Canvas 5 luik schilderij vuur skull 3 240 x 112 cm a a 0108 b n
 

Burning Skull 240 x 112 cm

€ 60,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi groot 5 Luik schilderij Burning Skull op canvas.

 

LET OP, DIT IS EEN TIJDELIJKE AANBIEDING, helaas is het voor dit schilderij niet mogelijk deze naar België te verzenden.

De totale afmeting van het 5-luik is 240 x 112 cm, de panelen hebben een afmeting van 45 x 67,5 cm, 45 x 90 cm, 45 x 112,5 cm, 45 x 90 cm en 45 x 67,5 cm. U laat ongeveer 3  tussen de panelen zodat er een totale afmeting van 240 cm ontstaat.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 12 mm.

LET OP! Bij de schilderijen worden geen haakjes geleverd. De schilderijen zijn ook geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 4 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen aan een haakje op de muur te hangen.

Dit is een nieuwe serie schilderijen die wij in de zomer 2018 gestart zijn, deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Europa gedrukt.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl

Ook interessant

€ 120,00