Geen producten (0)
 

Schilderij Abstract Dancing Blauw

€ 90,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi groot 4 Luik schilderij Abstract Dancing Blauw op canvas.

 

De totale afmeting van het 4-luik is 195 x 80 cm, de panelen hebben een afmeting van 30 x 80 cm (verticaal) en van 30 x 60 cm (horizontaal). U laat ongeveer 5 cm tussen de luiken zodat een totale breedte van 195 cm ontstaat.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend.

Het canvas schilderij Abstract Dancing Blauw gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 2 cm.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Deze zijn ook geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 3 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen op een haakje aan de muur te hangen.

Alle schilderijen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Europa gedrukt.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash/Bancontact (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal (credit card)

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 2 a 4 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos zodat deze netjes bij u bezorgd worden.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl