Geen producten (0)
32% Korting
Canvas 5 luik schilderij universe 1 220 x 80 cm 612455
 

Canvas schilderij Universe

€ 110,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi 5 Luik canvas schilderij Universe.

 

Het canvas schilderij Universe is leverbaar als 5 luik in 2 verschillende afmetingen 170 x 60 cm en 220 x 80 cm.

Bij de afmeting 170 x 60 cm hebben de 5 panelen een afmeting van 30 x 60 cm en bij de totale afmeting van 220 x 80 cm hebben de panelen een afmeting van 40 x 80 cm. U laat ongeveer 5 cm tussen de panelen. Zodat er een totale afmeting van 170 cm of 220 cm ontstaat wanneer u het schilderij ophangt.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend. (andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 0.7 cm. Het frame verloopt over het gehele schilderij zodat u deze niet ziet doorschijnen.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 8 kilogram. 

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn dus niet van lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet vermensen en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten. Verder gebruiken wij een niet gewoven canvas waar de schilderijen op gedrukt worden, alle schilderijen worden direct gedrukt voor u na de bestelling zodat deze altijd op voorraad zijn.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl