Geen producten (0)
 

Canvas schilderij Natuur bos

€ 90,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Canvas schilderij Natuur bos 3-luik 130 x 80 cm

De totale afmeting van het 3-luik is 130 x 80 cm, de panelen hebben een afmeting van 40 x 80 cm. U laat ongeveer 5 cm tussen de panelen. Zodat er een totale afmeting van 130 cm ontstaat wanneer u het schilderij ophangt.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

Wilt u een groter formaat van het canvas schilderij Natuur bos is dat mogelijk, deze is ook leverbaar als 5-luik schilderij in de afmetingen 170 x 60 cm, 210 x 100 cm en 220 x 80 cm tegen een meerprijs. Mailt u ons hier even voor, ons email adres is info@uwhuisinrichting.nl

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 0.7 cm. Het frame verloopt over het gehele schilderij zodat u deze niet ziet doorschijnen.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 5 kilogram.

Er wordt een niet-geweven fleece canvas gebruikt voor de schilderijen van Europese kwaliteit.

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn dus niet van lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zijn echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in 3 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl