Geen producten (0)
33% Korting
Wereldkaart kleur 120 x 80 cm 4402
 

Wereldkaart Kleur 130 x 80 cm

€ 65,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi 3 luik schilderij Wereldkaart kleur op canvas.

Let op! Dit is een tijdelijke aanbieding!

De totale afmeting van het 3 luik canvas schilderij is 130 x 80 cm, de panelen hebben een afmeting van 40 x 80 cm. U laat ongeveer 5 cm tussen de panelen zodat er een totale breedte ontstaat van 130 cm.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend.

Het schilderij wereldkaart kleur is gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 2 cm.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Deze zijn ook geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 3 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen aan een haakje in de muur te hangen.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 3 werkdagen thuis.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl