Geen producten (0)

Hoogpolig shaggy tapijt multicolour Antraciet

€ 50,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving
Hoogpolig Shaggy tapijt multicolour Antraciet. 

Materiaal; 100% Polypropyleen. 

Totale hoogte; 70 mm. 

Gewicht; 2500 gr/m2 

Geschikt voor vloerverwarming.

Permanent antistatisch.

Kleurecht.

Vlam vertragend.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw tapijt toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

Dit hoogpolig shaggy tapijt multicolour Antraciet is in 5 verschillende afmetingen leverbaar. Ook bij deze serie hebben wij gekozen voor een hoge dichtheid van het tapijt zodat u niet door het tapijt heen kijkt en de ondergrond er van ziet. Het is altijd belangrijk om te kijken naar het gewicht per vierkante meter bij de aanschaf van een hoogpolig shaggy tapijt.

Levendige, frisse kleuren maken deze goedkope tapijten een echt hoogtepunt van de Shaggy hoogpolig collectie. Met de hoogpolige garen heeft het tapijt zijn unieke, eigentijdse look. Met de poolhoogte van 70 mm heeft dit tapijt een hoog knuffel gehalte.

Het hoogpolige shaggy tapijt is geschikt voor vele ruimtes zoals de woon- of slaapkamer of een kantoor, het fleurt de ruimte op met deze frisse moderne kleuren. Dit geeft net het stukje extra decoratie aan de ruimte, plaats het tapijt voor de zit bank in de woonkamer of bij de eettafel om het geheel af te maken.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal (credit card)

De tapijten worden uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden.

De tapijten zijn uiteraard nieuw, deze worden goed verpakt verzonden zodat deze netjes bij u geleverd worden.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

Uiteraard is er een uitgebreide keus aan kleuren en afmetingen aanwezig in de shop. Verder is er een groot aanbod moderne designer tapijten aanwezig in de webshop in verschillende maten, vele kleuren en motieven.

uwhuisinrichting.nl