Geen producten (0)
 

Schilderij Banksy Wereldkaart

€ 110,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi 5 Luik canvas schilderij Banksy Wereldkaart. 

 

Het canvas schilderij Banksy Wereldkaart is leverbaar als 5 luik in 2 verschillende afmetingen 170 x 60 cm en 220 x 80 cm.

Bij de afmeting 170 x 60 cm hebben de 5 panelen een afmeting van 30 x 60 cm en bij de totale afmeting van 220 x 80 cm hebben de panelen een afmeting van 40 x 80 cm. U laat ongeveer 5 cm tussen de panelen. Zodat er een totale afmeting van 170 cm of 220 cm ontstaat wanneer u het schilderij ophangt.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend. (andere Europese landen op aanvraag).

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Deze zijn ook geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 5 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen op een haakje aan de muur te hangen. De schilderijen zijn gespannen en kunnen direct opgehangen worden.

Banksy’s werk karakteriseert zich door zijn pakkende en humoristische beelden, in combinatie met slogans. De boodschap is doorgaans pacifistisch, antikapitalistisch, tegen de gevestigde orde en voor vrijheid. Hij schildert vooral dieren (zoals apen en ratten) en mensen (onder anderen politieagenten, soldaten, ouderen, kinderen). Niemand weet wie Banksy is, deze graffiti artiest lukt het al jaren om in de anonimiteit te blijven. Banksy staat onder meer bekend om zijn werken in Engeland, New York en de Gaza strook.

Het canvas schilderij Banksy is gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 0.7 cm. Het frame verloopt over het gehele schilderij zodat u deze niet zal doorschijnen. Er wordt gebruik gemaakt van een niet-gewoven canvas voor extra goede kleuren kwaliteit.

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn dus niet van lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten. Verder gebruiken wij een niet gewoven canvas waar de schilderijen op gedrukt worden, alle schilderijen worden direct gedrukt voor u na de bestelling zodat deze altijd op voorraad zijn.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash/Bancontact (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal (Credit Card)

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl