Geen producten (0)
 

Wereldkaart 160 x 90 cm

€ 100,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi groot 3 luik schilderij Wereldkaart op canvas.

De totale afmeting van het 3 Luik is 160 x 90 cm, de panelen hebben een afmeting van 50 x 90 cm. U laat 5 cm tussen de panelen zodat er een totale breedte komt van 160 cm.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij Wereldkaart u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend. (andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame en kunnen direct opgehangen worden aan de muur. Het frame heeft een dikte van circa 20 mm.

Er worden haakjes bij de schilderijen geleverd zodat u deze direct op kunt hangen aan de muur ook zijn de schilderijen geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 3 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk de schilderijen aan een haakje op de muur te hangen.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl

Ook interessant