Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Schilderij New York 100 x 75 cm

€ 60,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Mooi schilderij New York op canvas.

De totale afmeting van het schilderij is 100 x 75 cm

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

Het schilderij New York is gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 2 cm.

De schilderijen zijn makkelijk op de te hangen aan een haakje in de muur, zodat ze strak tegen de muur hangen. Ook zijn de schilderijen geschikt voor een ‘rails systeem’ het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 2 kilogram, op deze manier hoeft u geen gaten in de muur te boren en is het schilderij makkelijker te verplaatsen.

Alle schilderijen worden binnen Europa gedrukt, er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zijn echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 4 a 5 werkdagen thuis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden goed verpakt geleverd in een doos zodat deze niet kunnen beschadigen.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl