Geen producten (0)
33% Korting
Canvas schilderij 3 luik bloemenveld 130 x 80 cm wwwuwhuisinrichtingnl 6313
 

Bloemenveld 130 x 80 cm

€ 60,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Prachtig 3 luik schilderij op canvas.

De totale afmeting van het 3 luik canvas schilderij is 130 x 80 cm, de panelen hebben een afmeting van 40 x 80 cm. U laat ongeveer 5 cm tussen de panelen zodat er een totale breedte ontstaat van 130 cm.

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend.
(andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame, en worden netjes verpakt verzonden. Het frame heeft een dikte van circa 2 cm.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glicé inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren

- Mister Cash (voor België)

- Overschrijving via bank/giro

- Paypal

De canvas schilderijen worden gedrukt zodra u de bestelling plaatst. Deze worden vervolgens de volgende werkdag verzonden mits de betaling ontvangen is. U heeft het schilderij dan in de meeste gevallen na 3 a 4 werkdagen in huis na het plaatsen van de bestelling.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

uwhuisinrichting.nl